Utflykt

Idag gjorde jag och barnen en liten eftermiddagsutflykt. Leo ville hellre promenera än cykla så det blev den närmsta lekplatsen. R fick åka nya sele. Så bekväm!

image

Väl på lekplatsen var det full fart. R älskar rutschkanor och tokskrattar varje gång. Vi såg två katter till barnens förtjusning. Några ensamma hallon plockade vi på vägen också.

image

image

image

Jag som är lite känslig för kladd (jag försöker jobba på det) tyckte att R var alldeles för lerig för att åka sele hem så han fick gå.

image

image

Inte alltid raka vägen...

image

Tror det är längsta promenad för hans del. Eller promenad- han sprang typ hela vägen. Är det någon unge som älskar stora ytor och att vara ute så är det han!

image

Väl hemma tog vi vattenslangen och spolade av båda barnen. Detta till bådas stora förtjusning och Leo älskar vattenslangen!

Sen blev det lite mys i soffan (=tutten för Raphael) och sedan pannkakor.
Vi var lite sena och båda barnen var hungriga och trötta. Så för att det skulle gå fort och smidigt att göra pannkakor fick R sitta i selen och så erbjöd jag Leo iPaden, något jag sällan gör om han inte frågar själv. Han hade inte haft den på hela dagen. Men L ville varken ha padden eller titta på TV. Nej han ville hjälpa mig att laga mat! ❤

Mina ungar alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s